Kliederkerk, terugblik
Op 2 juni was de laatste Kliederkerk van dit seizoen, met “Storm op het meer” als thema.. Gelukkig was er alleen in het verhaal storm, want zo konden de geplande buitenactiviteiten ook doorgaan. Pop Petra heeft iedereen verwelkomd, samen met Silvana. Er werden bootjes geknutseld en getest op drijfvermogen en er waren verschillende proefjes met water. De jeugdband heeft met ons meegezongen, een feestje op zich. De knakworstjes zijn weer helemaal opgegaan en er werd gezellig bijgepraat met oude en nieuwe kliederkerk-bezoekers. Alle vrijwilligers een hartelijke dank voor het organiseren en helpen, samen hebben we voor een mooie ontmoeting gezorgd.

Jeugdkamp (jeugd 7+): 7 t/m 9 juni
Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover, we gaan op kamp! De houten huisjes van De Boomklever in Vierhouten wachten al op ons, we hopen weer marshmallows te roosteren en gezellig bij te kletsen bij het kampvuur en nog veel meer te doen om dit weekend onvergetelijk te maken.

Jeugddienst 16 juni (jeugd 12+)
Op zondag 16 juni is er een jeugddienst, gericht op de oudere jeugd. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere dienst met “Het Avondmaal” als thema.

Overstapdienst op 7 juli 2024
Noteer alvast de datum van de Overstapdienst, een feestelijke kerkdienst waarin wij de jongeren van groep 8 in het zonnetje zetten.

Oppas tijdens de kerkdienst: vraag om hulp
We zijn momenteel erg krap bezet wat volwassenen betreft bij de oppas. Welke (groot)ouder wil ons komen versterken? U kunt zich aanmelden bij Györgyi of bij Michelle v/d Winden.

De jeugdouderling Györgyi, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreuk

Maak u geen zorgen over

wat u niet begrijpt van de Bijbel.

Maak u zorgen over wat u wél begrijpt,

maar niet in de praktijk brengt

Nieuws

Zondag 30 juni - 9.30 u. Belijdenisdienst

Voorganger: ds. Hans van Walsum
Organist: Jan Teeuw

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl, tel: 06-22912489
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.